Ahmet ACAR/KAŞ, () - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde bulunan Kaş Kültürevi'nde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen karma sergi açıldı.

Kaş Kültürevi'nde 'Sevgi' adlı karma sergi açıldı. Sergiye Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, sergide eseri bulunan sanatçılar, yerli ve yabancı sanatseverlerle Kaşlılar katıldı.

Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, "Bu yılki karma sergimizin konusu sevgi. Bu sergide sevgiyle sanatın gücünü birleştirdik. Sevgi sonsuzdur. Her sanatçı, eserlerine sevgiye bakış açısını yansıtmış. Bir şairin dediği gibi 'İnsan yaşama sevgiyle başlar.' Biz de sanatı ve sevgiyi bir araya getirdik" dedi.

Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, "Kaş turizmin yanında bir kültür, sanat ve sanatçı merkezi. Sanat olmadan yaşam olmaz, turizm olmaz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Sergide Kaş'ta yaşamını sürdüren 7'si yabancı 27 sanatçının değişik tekniklerde yapılmış eserleri bulunuyor. Bu yıl 8'incisi düzenlenen karma sergi bir ay açık kalacak.

FOTOĞRAFLI