Halim AKCA/BUCAK, () - BUCAK Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane ve sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, doktorlara ve sağlık çalışanlarına karanfil verdi.
İlk olarak Bucak Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, Başhekim Uzm. Dr. Bilal Tanrıtanır ile birlikte poliklinik, acil servis ve hastanenin diğer birimlerini tek tek gezerek doktor ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutlayıp, karanfil dağıttı.
Yalçın Sezgin, "Tıp Bayramı olmasına rağmen sağlık çalışanlarımız görev başında. Bu meslek böyle, günün 24 saati, yılın 365 günü çalışan sağlık çalışanlarımızı yalnız bırakmak istemedik. Hekimlerimiz olsun, sağlık çalışanlarımız olsun sadece Tıp Bayramı'nda değil diğer bayramlarda olsun, özel günlerde olsun sağlık çalışanlarımız hep görev başında, meşakkatli bir görev ifa ediyorlar. Fedakar ve özverili bir çalışma içeresindeler. Şifa dağıtıyorlar, hastalarımıza sağlık hizmetinde canla başla çalışan tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.
Başhekim Uzm. Dr. Bilal Tanrıtanır da Yalçın Sezgin'e teşekkür etti.
Yalçın Sezgin daha sonra Toplum Sağlığı Merkezi'ni de ziyaret ederek, hekimlerin bayramını kutlayıp, karanfil verdi.        

FOTOĞRAFLI