Murat GÜRBÜZLER/TOMARZA (Kayseri), () - KAYSERİ Üniversitesi Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksek Okulu'nda, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı muzuniyet ve kuşak bağlama töreni düzenlendi.
Tomarza Kadın ve Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Tomarza Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu, Tomarza Belediye Başkan Vekili Mustafa Avcı, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Genel Sekreteri Kenan Karagöz’ün yanı sıra MYO Okul Müdürleri, öğretim üyeleri, ilçe kurum amirleri, öğrenciler, öğrenci velileri katıldı.
Mezuniyet töreninde konuşan Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Cemal Acar, "Sevgili mezunlarımız, şimdi ülkeniz ve kendiniz için sorumluluk alma zamanı. Bu sorumlulukları en iyi şekilde yapacağınıza ve ülkemizin birlik ve beraberliğine her koşulda sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Sizleri bugünlere kadar yetiştiren ailenizi, ülkenizi ve üniversitenizi unutmamanızı temenni ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından diploma törenine geçildi. Dönem birincisi Behice Kılıç'a diploması ve plaketi verildi. Okul birincisi Behiye Kılıç ise mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktı. Daha sonra bölümlerden mezun olan 30 öğrenciye diplomaları verildi.

FOTOĞRAFLI