ANTALYA, () - KAZAKİSTAN Astana Tıp Üniversitesi öğrencileri Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal'a kendilerine staj imkanı tanıdıkları için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette öğrencilere; Astana Tıp Üniversitesi'nde Genel Cerrah Kuspayev Erzhan Nurgaliyevich, Tıp Fakültesi öğrencileri Kakhkharova Dilnoza ve Shakhmuratova Gaukhar ile Türk Ocakları Antalya Şube Başkanı Abdullah Uysal da eşlik etti.

Konuk öğrenciler, Rektör Mustafa Ünal'a AÜ Tıp Fakültesi'nde staj imkanı tanınmasından dolayı teşekkür ederek tıp fakültesinin başarılı çalışmalarından ve tecrübelerinden yararlanmanın kendilerine önemli katkılar sağladığını ve staja önümüzdeki dönemlerde de devam etmek istediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Bu dönem 60 Kazak öğrencimiz tıp fakültemizde staj yaptı. İki üniversite arasındaki iş birliğinin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz. İki ülke arasındaki iş birliği her anlamda büyük katkılar sağlıyor. Bu iş birliklerimizin artmasını diliyorum" dedi.

Ziyaret sonunda öğrenciler, Rektör Ünal'a, 'Shapan' isimli Kazakistan'ın yöresel kıyafetini takdim etti.

FOTOĞRAFLI