ANTALYA, () - KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül'ün öncülüğünde hayata geçirilen ve Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan marka tescili alan 'Hoş Geldin Bebek Projesi' kapsamında, Kemer'de son 6 ayda doğan 212 Kemerli bebek için mevlit okutuldu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül'ün himayesinde hayata geçirilen 'Hoş Geldin Bebek Projesi' kapsamında, Kemer görevlileri, doğan bütün bebeklerin ailelerine 'hayırlı olsun' ziyareti yapıyor. Ziyaretlerde, bebeklerin ihtiyacına yönelik çeşitli hediyeler veriliyor. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 'Kemer Belediyesi Hoş Geldin Bebek Projesi' ismi ile marka tescili alan proje kapsamındaki ziyaretlerin birçoğuna Neşe Gül de katılıyor.

BEBEKLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen proje kapsamında 9 yılda 2000'den fazla bebeğin ailesi ziyaret edildi. Proje kapsamında ayrıca yeni doğan bebekler için 6 ayda bir mevlit okutuluyor. 11'inci bebek mevlidi, Kemer Belediyesi Arslanbucak Düğün Salonu'nda yapıldı. İlçede son 6 ay içinde doğan 212 bebeğin annesi ve yakınlarının katıldığı mevlitte, çocukların sağlıklı büyümesi ve iyi bir geleceğe kavuşması için dua edildi.

'HAYIRLI EVLATLAR OLMASANI DİLERİM'

Mevlide katılan bebekler ile tek tek ilgilenen Neşe Gül, "Tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıklı ve bereketli bir ömür diliyorum. Ruhlarının güzelliği yüzlerine yansımış olan annelerimiz ve bebeklerimiz ile bir araya gelmek bizim için çok büyük mutluluk. Bebeklerimizin vatanımıza hayırlı evlatlar olmasını Allah'tan niyaz ederim. Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan marka tescilini aldığımız 'Hoş Geldin Bebek Projesi'ni Türkiye'de ilk uygulayan belediye Kemer Belediyesi'dir. Eşim, ben ve tüm belediye personelimiz böyle anlamlı bir projenin öncüsü olmaktan ve örnek alınmaktan onur duyuyoruz" diye konuştu.

Etkinliğe katılan anneler ise, kendilerine gösterilen yakın ilgiden çok mutlu olduklarını belirterek Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ve Kemer Belediyesi personeline teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI