ANTALYA, () - KEPEZ Belediyesi'nin 25'inci kuruluş yıl dönümünde düzenlenen iftar yemeğinde, belediyenin kuruluşundan itibaren görev yapan tüm meclis üyeleri bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin kuruluşunun 25'inci yıldönümü nedeniyle meclis üyelerini bir araya getiren iftar yemeği düzenledi. Kepez Belediyesi'nin kurulduğu 1994 yılından bu yana görev yapmış ve görevde olan 100'e yakın meclis üyesi, birbiriyle tanıştı, deneyimlerini paylaştı, sohbet etme imkanı buldu.

Katılımı görünce kendisine, bu organizasyonu iyi ki yaptıklarını söylediğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçmiş ile gelecek arasında köprü olacak bu buluşmaların gelenekselleşmesi için de büyük cesaret aldığının altını çizdi. İftar yemeğinin belediyenin kurumsallaşmasına katkı olacağı beklentisinde olduklarını belirten Tütüncü, eski meclis üyelerinin yenileriyle tanışmasını, yenilerin ise eskilere hizmetlerinden dolayı teşekkür etme imkanı bulmalarını arzuladıklarını söyledi.

Başkan Tütüncü, “Şehir idarecilerinin her şeyden önce birbirlerini sevmeye ve kenetlenmeye ihtiyacı var. Geriye baktığımızda birlikte sevgiyle ürettiklerimiz kalacak. Hepimiz birbirimizi sevebildiğimiz ölçüde toplumumuz gelişecektir. Geriye baktığımızda sevgi üreten adımlarımız dışında her şeyin yok olduğunu göreceğiz. Kalıcı eser diye bir şey yok. Bugün açılışını yaptığımız eserler 30-40 yıl sonra hüviyetini, formunu değiştirecek. Önemli olan iyi hatıralarla buralardan ayrılabilmektir. Bu önemli, tam da buna ihtiyacımız var" diye konuştu.

TBMM toplantılarında son sözü milletvekilinin söylemesi geleneği olduğunu belirten Tütüncü, bu iftar meclisinde de son sözü bir meclis üyesinin söylemesini istedi. Meclis üyelerinin isteğiyle gecenin son sözünü söyleme görevi, Kepez Belediyesi'nin ilk meclis üyelerinden Mustafa Reşat Oktay'a verildi.

Bu iftar yemeğinin düzenlenmesiyle Başkan Tütüncü'nün nezaket gösterdiğini belirten Oktay, bu davete de icabet etmek gerektiğini söyledi. Yıllar önce birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarını görmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Oktay, “Aradan 25 yıl geçmiş, ilçe yenilenmiş, gelişmiş. Yollara şaşırıyorum. Bu süreç hepimizin başarısı" dedi.

FOTOĞRAFLI