KEPEZ Belediyesi, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun 'Sporcu Gençlik Buluşmaları' startını Şerife Tufan İlkokulu'ndan verdi.

Kepez Belediyesi, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kepez Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Sporcu Gençlik Buluşmaları başladı. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun 'Sporcu Gençlik Buluşmaları' startı, Şerife Tufan İlkokulu'ndan verildi. Sporcu Gençlik Buluşmaları'na Kepez Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Yüksel Dorul, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve Kepez Belediyespor Kulübü sporcuları katıldı. Sporcu Gençlik Buluşmasının açılış konuşmasını yapan Şerife Tufan İlkokulu Müdürü Ali Sılı, projenin dördüncü sezon ilk buluşmasının okullarında gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

TÜTÜNCÜ'YE TEŞEKKÜR

Bu tür projelerin öğrencilerin gelişimi ve spora bakışı açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Sılı, Kepez'de spora, eğitime her zaman büyük destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal da “Bugün en az öğretmen ve öğrencilerimiz kadar biz de heyecanlıyız. Dört yıldır aynı şevk ve kararlılıkla öğrencilerimizle buluşuyoruz. Gençlerimizin spora bakış açısını değiştirmek, onlara sporu sevdirmek ve sporu gençlerimizin yaşam şekli haline getirmek en büyük amacımız" dedi.

Kepez Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Yüksel Dorul da Sporcu Gençlik Buluşması'nın neden Şerife Tufan İlkokulu'ndan başladığını anlattı. İlçe müdürlüğünün sporcu kaynağının neredeyse yüzde 50'sinin buradan karşılandığını belirterek, projeye emeği geçen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye de teşekkür etti.