MERSİN, () - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürvekili Can Taşkın, merkez Toroslar ilçesi Kepirli Mahallesi'ndeki isale hattı çalışmalarının Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacağını söyledi.
İçmesuyu isale hattındaki çalışmaları yerinde inceleyen Taşkın, Gözne Mahallesi'nden gelen hattın Soğucak Mahallesi içerisinden geçen kısmınının ekonomik ömrünü doldurmuş olması nedeni ile yenilendiğini söyledi. Taşkın, "Kepirli isale hattının Soğucak girişi ile çıkışı arasında kalan 3 bin 350 metrelik kısmı, isale hattı ile çakışan şebeke hattının 573 metrelik kısmı, tahliye odası ve vantuz odalarının yapımını gerçekleştirdik. Yapılan bu çalışmalar ile Kepirli'ye verilen içmesuyunun debisini artırarak, mahalleye daha sağlıklı su dağılımı sağlayacağız. Böylece ortaya çıkan arıza kaynaklı su kesintilerinin önüne geçeceğiz" dedi.
Taşkın, çalışmaların Kurban Bayramı öncesinde tamamlanarak bölgeye yeterli miktarda suyun verileceğini ve Kepirli'deki içmesuyu sorununu ortadan kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI