CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın (cumartesi) İzmir'de olacak. 4 ilçede seçim çalışması yapacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun akşam saatlerinde İzmir'den ayrılması bekleniyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yarın Manisa'da Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği toplu açılış törenine katılacak. Bahçeli, geceyi İzmir'de geçirecek, pazar günü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı ortak mitinge katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın İzmir'de olacak. Saat 10.00'da havayolu ile Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan Koca Seyit Havalimanı'na gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, karayolu ile İzmir'in Bergama ilçesine geçecek. Burada halka seslenmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ardından saat 13.00'te Aliağa'da olacak. Kılıçdaroğlu, buradaki programının ardından da saat 16.00'da da Ödemiş ilçesine geçecek. Ödemiş'te de halkla bir araya gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, programını Torbalı ilçesinde tamamlayacak. Saat 19.00'da Torbalı'da seçmenle bir araya gelmesi planlanan Kılıçdaroğlu'nun daha sonra İzmir'den ayrılması bekleniyor.

BAHÇELİ MANİSA'YA GELİYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise yarın Manisa'da olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı için saat 16.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek törenine katılacak olan Devlet Bahçeli, daha sonra İzmir'e gelecek. Bahçeli'nin geceyi Konak ilçesinde bulunan bir otelde geçireceği ve pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte İzmir'de gerçekleştirecekleri ortak mitinge kadar, burada dinleneceği öğrenildi.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI