BABAESKİ(Kırklareli),()-KIRKLARELİ'nin Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, ilçede faaliyet gösteren Şamilkan Karate Kulübü'nün sporcusu, Türkiye Şampiyonluğundan sonra Balkan Şampiyonu da olan Abdul Samet Köse’yi okulunda ziyaret etti.

Şamilkan Karate Kulübü'nün sporcusu, Türkiye Şampiyonu ve Balkan Şampiyonu Abdul Samet Köse, geçtiğimiz hafta, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde yapılan Balkan Ümit, Genç -21 Yaş Altı Balkan Şampiyonası’nda tüm rakiplerini yenerek 52 kiloda Balkan Şampiyonluğunu elde etmişti.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü İlker Bayram ile Birlikte, başarılı sporcu Abdul Samet Köse’yi tebrik ederek, 2019 yılının Şubat ayında Danimarka’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında kendisine başarılar diledi.  Milli Sporcu Abdul Samet Köse ise yaptığı açıklamada; İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat’a, 2019 yılının Şubat ayında Danimarka’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında, yine aynı başarıyı elde ederek, ay yıldızlı Türk Bayrağını dalgalandıracağını ve milli marşımızı okutacağının sözünü verdi.