KIZILAY Tavşanlı Şubesi düzenlediği iftar programı ile ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarla bir araya geldi.

Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programı ile çocuklar sevindirilirken ihtiyaç sahibi ailelerle de birlikte ezanın okunması ile oruçlar açıldı. Kızılay Tavşanlı Şube Başkan Yardımcısı Mümtaz Serdaroğlu, düzenlenen iftar programı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ramazan ayının manevi iklimini kardeşlik paylaşma duygularını tekrar yaşadığımız için Rabbimize şükrediyorum. Ramazan, İslam’ın merhametini, hakkaniyetini, iyiye, güzele, taşımak üzere gelen bereket ayıdır. İnsanlar arasında dayanışma ayında sizlerle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Kızılay 1868 yılında Abdullah bey ve arkadaşları tarafından kurulmuştur. Bu sene 150’nci yıllını kutlamaktadır. Kızılay ülkemize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış için kurulmuş bir dernektir. Kızılay Tavşanlı Şubesi yeniden yapılanarak tekrar Tavşanlı halkının hizmetine başlamıştır. Kızılay Kavuncular sokaktaki Konağın Özel İdare tarafında restore edilip Kızılay’a bedelsiz tahsis edilen binada sizleri beklemektedir. Bu duygularla sözlerime son verirken, bu güzel akşamda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum”

Düzenlenen iftar programında Hacıvat ile Karagöz gösterisi yapılırken, çocuklara pamuk şeker dağıtıldı ve zarf içerisinde Ramazaniyelik para takdim edildi.