ADANA,()-TÜRK Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, "Bu Ramazan Kızılay’a bağış yapın yardımlarınız hem Türkiye’nin hem de dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaşsın" çağrısında bulundu.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, konuya ilişkin açıklamasında, hayırseverlere çağrıda bulunarak,  “Bu Ramazan Kızılay’a bağış yapın yardımlarınız hem Türkiye’nin hem de dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaşsın.  Bu nedenle ‘Ramazan’da Az Çok Demeden Paylaşıyorsan Hilal Olsun Türkiye’sloganı ile Adanalılara sesleniyoruz: ‘Hilal Olsun Adana!”diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Saygılı, kampanya kapsamında, öz kaynaklarıyla hazırladıkları yardımların yanında Gıda Kolisi, İftar Yemeği, Zekat ve Fitrebağışlarını da kabul edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Ramazan boyunca bağışçılarımızın yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Adana’nın merkezinde ve taşrasındaki mahallelerimizde ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımları, iftar yemekleri ile sofralarda yer alacağız. Yetim çocuklarımıza yönelik giyim yardımları, iftar yemekleri düzenleyeceğiz. Sürekli ihtiyaç olan kan ihtiyacı için de iftar ile sahur arasında kan bağış organizasyonları düzenleyeceğiz. Ramazan ayı tüm Kızılaycılar için adeta bir seferberlik gibi geçecek. Amacımız;  ihtiyacı olana, hayırseverlerin destekleri ile yardım eli uzatabilmek, Ramazan Bayramı geldiğinde de yaşlılarımıza ve çocuklarımıza bayram sevincini yaşatabilmektir. Bu güzel niyetlerle çok sayıda insanımıza ulaşmayı hedefliyor, Ramazan Ayının bereketli ve hayırlı geçmesini diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI