KAYSERİ, () - KOCASİNAN Belediyesi tarafından düzenlenen 'Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan' etkinliği, Yeni Mahalle'de gerçekleştirildi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeni Mahalle'de düzenlenen Ramazan etkinliklerine katıldı. Vatandaşların yüzlerinin gülmesi için Ramazan etkinliklerini düzenlediklerini belirten Çolakbayrakdar, "Hem geleneksel oyunların bizden sonraki kuşaklara aktarılmasında hem de çocuklarımızın ‘Eski Ramazanları’ unutmayarak, ileride bir hatıra olması dolayısıyla bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Farklı mahallelerde düzenlediğimiz etkinliklere vatandaşlarımızın büyük teveccühü var. İnşallah Kocasinan Belediyesi ile özdeşleşen bu etkinlikleri, hava şartları el verdiği sürece Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
Dans gösterilerinin ve değişik skeçlerin sahnelendiği etkinlikte, çeşitli yarışmalara çocuklarda oyuna dahil edilerek keyifli bir akşam yaşandı. Ardından sihirbaz, kukla, Hacivat ve Karagöz gösterisi mahalle sakinlerinin ilgisiyle izlendi.

FOTOĞRAFLI