ANTALYA, () - KONYAALTI Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu yıl 7'ncisi düzenlenen resim yarışmasının ödülleri verildi.

Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer'in katılımıyla başlayan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Resim ve Seramik Yarışması, ödül töreni ve sergi açılışı ile son buldu. Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında düzenlenen ödül töreni ve sergi açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

Yarışmada resim alanında Aslıhan Özdemir birinci, Zilya Khazhin ikinci, Derya Bardakçı üçüncü oldu. Seramik alanında ise Suna Polat birinci, İlknur Güzel ikinci, Gözde Akşar üçüncü oldu. Mansiyonda ise Beste Demir birinci, Kübra Aydemir ikinci, Ferhat Arat üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmanın bu yıl 7'ncisini gerçekleştirdiklerini dile getiren Cansel Tuncer, ülkemizde kadına yönelik şiddetin her geçen yıl arttığını, bunun önüne geçebilmek için birbirimizi sevmeyi öğrenmemiz gerektiğini söyledi. Cansel Tuncer, kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sürdürmesinin mümkün olamayacağını kaydetti.

FOTOĞRAFLI