ANTALYA, () - KONYAALTI Belediyesi Ramazan Şenlikleri heyecanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda devam ediyor. Etkinlikler kapsamında sahne alan Neşe Demir ve Nihat Akçer, unutulmaz bir konsere imza attı.

Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her cuma ve cumartesi günleri birbirinden değerli sanatçıları, hayranlarıyla buluşturuyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Şenlikleri Neşe Demir ve Nihat Akçer konserleriyle devam ediyor. Ramazan ayının 12'nci gününde Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Neşe Demir sahne alırken, 13'üncü günde de 'Eyvan Gecesi' ile Nihat Akçer Antalyalıların karşısındaydı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen konserlere büyük ilgi gösteren vatandaşlar gece boyunca sanatçıların sevilen şarkılarına eşlik edip gönüllerince eğlendi.

Diyarbakır yöresine ait türküleri seslendiren Nihat Akçer, muhteşem sesiyle dinleyenleri mest etti. Zaman zaman söylediği hareketli türkülere ise Antalyalılar coşkuyla eşlik etti. Konser sonrası vatandaşlara seslenen Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı, Ramazan ayının huzur ve sadelik içerdiğini belirterek, bu ayın eşsiz güzelliklerini Konyaaltı halkıyla birlikte yaşadıklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca her cuma ve cumartesi birbirinden değerli sanatçıları ağırladıklarını dile getiren Mehmet Batı, Nihat Akçer'e çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Konyaaltı Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri 24 Mayıs Cuma günü İbrahim Can, 25 Temmuz Cumartesi günü Müslüm ve Mustafa Eke konserleriyle devam edecek.

FOTOĞRAFLI