ADANA,() - ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi’nde hemşerileri ile buluştu. 
Adana’nın ulaşım odaklı, dönüşüm ve yenilemeye açık alt yapısını oluşturarak kenti geleceğe hazırlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, aşağı Seyhan’ı ve Yüreğir’in bütününü rehabilite edecek projelerinin hazır olduğunu belirtti. Adana’da hayata geçirdiği ulaşım odaklı projelerle dönüşüm ve yenilemenin alt yapısını hazırlayan, kente kazandırdığı 12 yeni bulvarla kenti kuzeyden güneye doğudan batıya birleştirip bütünleştiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi. Eşi Zeynep Sözlü ve kızı Gökçen Sözlü ile birlikte alana giren Başkan Sözlü’yü mahalle sakinleri meşaleler ve havai fişek gösterileri ile karşıladı.
“İMARIN ÇEKİCİLİĞİNE KAPILMADIM”
Şehri kalkındırmaktan, yıllardır yapılmayan hizmetleri, hayal dahi edilemeyenleri hayata geçirmekten dolayı bahtiyar olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, “Aşağı Seyhan ve Yüreğir’in bütününde bir rehabilite olmadan Adana’yı değiştiremezdik. Onun için kentin hiçbir yerinde bir metrekare dahi tarım arazisini konut arazisine çevirmedik” diyerek Adana’da imar rantına geçit vermediğini, Türkiye’de imarın çekiciliğine kapılmayan yegane belediye başkanı olduğunu söyledi.
“KÖPRÜLÜ ADANA’NIN EN KIYMETLİ BÖLGESİ OLACAK”
Köprülü Mahallesi’nin önümüzdeki beş yıllık hizmet süreçlerinde Adana’nın en kıymetli bölgesi içerisine gireceğini aktaran Başkan Sözlü, “Daha önce mahallenin eşrafı ile bir araya geldik. Köprülünün değerini ortaya koymak için hazırlıklarımızda bir eksiklik yok. Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, gerekli yetkilerin tamamını imzalayıp bize tevdi edecekler” diyerek kentsel dönüşüm konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kollektif hareket edeceklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI