BİTLİS'in Adilcevaz ilçesine bağlı Göldüzü Köyü ilk ve Ortaokuluna, Kaymakamlık ve okul idarecilerinin destekleriyle yapılan kütüphane ile öğrencilerin projelerinin yer aldığı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bilim fuarının açılışı törenle yapıldı.
İlçeye bağlı Göldüzü Köyü Ortaokulu'na Kaymakamlık ve okul idarecilerinin destekleriyle içerisinde bin kitabın bulunduğu kütüphane ile TUBİTAK Bilim Fuaranın  açılışı yapıldı. Açılışa Kaymakam Tunahan Çil, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Savaş Dalgıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından Kaymakam Çil ve davetliler kütüphane ile okuldaki öğrencilerin projelerinin yer aldığı TUBİTAK Bilim fuarını gezerek, projelerle ilgili bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, kaymakamlığın destekleriyle köy okulunda kütüphane yapıldığını belirterek," Köy okulumuzdaki kütüphanemizde yaklaşık bin kitap yer alıyor. Bunun yanı sıra çocuklarımız bize ait değerleri, kültürümüzü, tarihimizi ve gelecek adına değerleri bir araya getirdikleri projelerle bize sunumlar yaptılar. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanması noktasında bu proje ve etkinliklerin önemli katkıları var. Bu projeler ile öğrencilerimizin ilime olan ilgi ve isteklerini geliştirerek yeni bilim adamları yetiştirmek amaçlamaktayız. Bu projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim."dedi.