KAYSERİ, () - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların ibadetini sağlıklı bir şekilde yapması için her türlü önlemi aldıklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın katıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Hüseyin Beyhan, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyesi Başkan Yardımcıları ile belediyelerin zabıta müdürleri  de yer aldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de birlik beraberlik anlayışı içinde şehrin ortak konularını paylaşarak hem vatandaşların konforunu sağlamak hem de sağlıklı bir şekilde hizmet almalarını mümkün kılmak için çalıştıklarını söyledi.
Kurban Bayramı nedeniyle yapılan hazırlıkları gözden geçirdiklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, "Genel Sekreterimiz başkanlığındaki komisyonumuz çalışmalara gerekli desteği veriyor. Varsa problemler zamanında gideriyoruz. Kesim ve satış yerleri hazır. Tarım İl Müdürlüğümüzden de gerekli desteği alıyoruz. Amacımız Kayseri’mizin hep olumlu yönleriyle anılmasını sağlamak. Tüm bunlara rağmen art niyetli kişiler çıkabilir. Onlara da olumsuz olabilecek malzemenin verilmemesi için duyarlılığı gösteririz. Hem dini ibadetimizi sağlıklı bir şekilde yerine getirmek hem de oluşabilecek kirliliğinin topluma ve çevreye zarar vermemesini sağlamak için önlemlerimizi alıyoruz. Her zaman uyum içinde çalışan Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan da gerekli desteği ve duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz" dedi.