Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), () – MERSİN’in Tarsus ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Tarsuslu ile İŞKUR Şube Müdürü Kürşat Dal ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan müdürler, görevlerinde başarılar diledi. Tarsus’la ilgili yapacağı çalışmalar hakkında müdürlere bilgi veren Başkan Bozdoğan, "10 bin yıllık tarihi kentimizi gelir, sağlık ve eğitim alanlarında ileri seviyelere taşıyacak proje çalışmalarımıza hız verdik. Açılacak iş sahaları ile istihdam sağlayıp, işsizliğin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Tabi bunu yaparken tek başımıza değil de kentin dinamikleri ile bunu başaracağız. Hayata geçireceğimiz projelerde yer alacak personellerimizi eğitimden geçiyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için ben dahi tüm çalışma arkadaşlarımızın gecesini gündüzüne katıyor. Biz bu kentin hizmetkârı olmak için yola çıktık. Yani bu kenti ayağa kaldırmak hepimizi görevidir. Bu 5 yıllık süreçte de bunu yapmak boynumuzun borcudur" dedi.
Kentin kurumları ile işbirliği içinde olduklarını dile getiren Bozdoğan, "Yaklaşık 400 bin nüfuslu bir kenti yönetiyoruz. Kentimizin en büyük sorunu işsizlik ve yoksulluk. Biz göreve seçildikten sonra binlerce kişi iş başvurusunda bulundu. Bu kadar talebe karşılık veremeyeceğimize göre, kentimizde yatırımcının önüne açacak iş alanları sağlayacağız. Bunu mutlaka ama mutlaka başarmak zorundayız" diye konuştu.
Ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozdoğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Tarsuslu ile İŞKUR Müdürü Kürşat Dal ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Çelik’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI