Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, ()-KIRIKKALE Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları 'Yeşilçam' yağlı boya sergisi ve Türk Halk Müziği konseri ile beğeni topladılar.
Kültür Merkezi salonunda 55 fotoğrafın yer aldığı yağlı boya sergisinde, Yeşilçam'ın halen hayatta olanların ve hayatını kaybetmiş kişilerin birbirinden güzel yağlı boya fotoğrafları yer aldı. Sergiyi gezen yöneticiler öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederken İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, "Harika bir fotoğraf sergisi. Her biri bir birinden güzel, her biri ayrı bir özel. Bu anlamda öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

BÜYÜK İLGİ

Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni şef Seda Şimşir yönetiminde çok sesli koronun konseri salonu dolduran tarafından alkış yağmuruna tutulurken beğeni topladı. Kültür Salonundaki konser öncesi okul müdür vekili Mehmet Karakoç, "Sanat hayatın ayrılmaz bir parçası olduğuna inandığımız aynı amaç ve sözlerle birlikte olduğumuz. Mutlu yüzlerle, gülen gözlerle ve sevgi dolu kalplerin bir arada olduğu okulumuz müzik ve  resim alalarında kökleşmiş eğitim kurumu olma yolunda ilerleyen okulumuz özel olarak yıl sonu konserine hazırlanmıştır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI