MERSİN, () – MERSİN’de Lösemili Çocuklar Haftası nedeni ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tedavi gören küçük kahramanlara moral desteği verdi.
Lösemili Çocuklar Haftası nedeni ile arkındalık yaratmak için Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Şube Müdürleri, Yenişehir Engelliler Gençlik Merkezi çalışanları ve Gönüllü Gençler Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkolojisi bölümünde tedavi gören küçük kahramanları mutlu edebilmek için ziyaret edip, çeşitli hediyeler verdi.
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hemotolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selma Ünal ile birlikte onkoloji bölümünde tedavi gören küçük kahramanlarla tek tek ilgilenen Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Yıldızbakan ve beraberindekiler, küçük kahramanların yüzlerindeki gülümseme, gözlerindeki ışık oldu.
Her insanın yaşamın her evresinde çeşitli sağlık sorunları ile karşı karşıya gelebileceğini belirten Müdür Vekili Yıldızbakan, "Bugün küçük kahramanlarımızın iyi olmaları, onlara destek olan aileleri ile tedavilerini sağlayan doktorlarının da iyi olmasından kaynaklanıyor. Bizler Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak küçük kahramanların bir damla mutluluğu için Gençlik Merkezi Atölye çalışmalarımız ve tesislerimizde yapılan profesyonel spor müsabakalarına katılmalarını sağlayarak onlara mutlu ve değişik bir gün geçirecekleri etkinliklerle destek olmak istiyoruz. İnşallah bu güçlü ve kahraman çocuklarımızı doktorları uygun gördüğü sürece İl Müdürlüğümüzün imkanlarından yararlanmalarını sağlayacağız" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Yenişehir Engelliler Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve tedavi gören Yahya Adlı'ın çaldığı gitar eşliğinde şarkılar söyleyerek küçük kahramanların gönüllerine dokundu.

FOTOĞRAFLI