KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesinde çay ocağı işleten Bilal Kutlu isimli esnafın, işyerinin camına astığı çalışma saatleri tablosu ile çay servisi yapması görenleri hem şaşırtıyor hem tebessüm ettiriyor.

Lüleburgaz Yeni Mahalle Fatih Caddesi üzerinde bulunan Kutlular Çay Evi’nin sahibi Bilal Kutlu, işyerinin camına astığı tabelada çalışma saatlerini “Açılış: Uyanınca. Çalışma: Aç kalınca. Kapanış: Sıkılınca” olarak duyurdu.Yoldan geçen vatandaşlar ise işyerinin camında asılı olan bu tabelayı görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

“İNSANLARIN GÜLMEYE İHTİYACI VAR”

Bu tabelayı espri amaçlı astığını söyleyen Bilal Kutlu;

“Makara olsun diye astım bu tabelayı. İnsanların bu aralar gülmeye ihtiyacı var. Yoldan geçen insanlar tabelayı görünce gülüyorlar. Olumlu tepkiler alıyorum. Çoğu vatandaşta fotoğrafını çekiyor. Baya ilgi çekici oldu.” dedi.

İŞLETMENİN MASKOTU’DA VAR

Öte yandan hayvanları çok sevdiğini de belirten Bilal Kutlu, işletmesinde beslediği bir sokak kedisinin de işyerinin maskotu olduğunu söyledi.İnsanlarla oynamayı seven kedi, daha işletmeye adım atmadan gelen vatandaşları kapının önünde karşılıyor ve gelen müşteriler ile oyun oynamaya çalışıyor.İşletmede kendisi için hazır bulunan mama ve suyundan içen kedi, karnını doyurduktan sonra insanlarla oynayıp, sokaklarda gezmeye devam ediyor.