MANİSA Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda, itfaiye teşkilatının köklü geçmişini yansıtan fotoğraf, ekipman ve çeşitli materyallerin yer aldığı sergi açıldı. İtfaiye personelinin müdahalede bulunduğu yangın ve doğal afetlerin fotoğraflarının bulunduğu sergi, büyük ilgi gördü.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 'İtfaiye Haftası' kapsamında itfaiye teşkilatının geçmişten günümüze gelişimini anlatan fotoğraf, araç ve ekipmanları sergisi açıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki sergiyi Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ile birlikte sergiyi gezen Öztozlu, itfaiye personelinin haftasını kutladı. 
İtfaiye Haftası kapsamında düzenlenen programlar hakkında bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, aynı serginin Akhisar, Salihli, Turgutlu ve Alaşehir ilçelerinde açılacağını söyledi.
15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki sergi, 26 Eylül'e kadar gezilebilecek.