KAYSERİ, () - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayında bölgede bulunan 10 bin kişiye Ramazan iaşesi dağıttıklarını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada " Melikgazi Belediyesi olarak her Ramazan iaşe paketi hazırlayarak aşevlerinden yiyecek ve ekmek yardımı alanlara, bakıma muhtaç yaşlılara, hiçbir geliri olmayan ailelere verdiklerini belirtti.  Başkan Memduh Büyükkılıç “Belediye olarak iaşe dağıtımında büyük titizlik gösteriyoruz. Şehrimizi doğu ve batı olmak üzere iki ayrı bölgeye ayırdık. Ramazan Ayı’nın ilk haftasında doğu bölgesinde 5000 iaşe paketini dağıttık. Geçen hafta ise batı bölgesinde 5000 paket iaşe paketinin dağıtımı gerçekleştirdik. Melikgazi Belediyesi olarak toplam 10 bin iaşe paketini kişi saygınlığı korunarak ve onurları incitilmeden veren el, alan eli görmeden- dağıtımı gerçekleştirildi.” dedi.

İaşe paketlerini dağıtırken dağıtımın rastgele yapılmadığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, isim listesi üzerinden dağıtım yapıldığını tekrarlayarak, bu yardımları gerçekleştirirken hayırseverleri de teşvik etmek istediklerini söyledi.

FOTOLU