Gülhan DEMİRCİ/MERSİN, ) - MERSİN'de Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği tenis turnuvasında dereceye girenlere kupaları verildi.
Aratos Spor Tesisleri’nde düzenlenen kupa törenine Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlkim Tahinci, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dayı Kaymaz, Meclis Üyesi Nilgün Aşçı ve sporcular katıldı.
Karışık Çiftler Tenis Şampiyonası’nı kazanan sporculara kupaları Belediye Başkanı Tarhan tarafından verildi. Sporculara çeşitli hediyeler de veren Başkan Tarhan, "Takımını kur gel sloganıyla başlattığımız ve 44 sporcunun katıldığı tenis turnuvamız oldukça renkli geçti. Özellikle tenisi sevdirmek, çocuklarımızın ve gençlerimizin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu anlamda da tenise yoğun bir ilgi var. Tenisle uğraşanların sayısı arttıkça bizde kortlarımızın sayısını artırmak istiyoruz" dedi.
Turnuvada A Kategorisi’nde Hakan Küçük ve Hamide Özkan, Master Kategorisinde ise Oğuz Aksoy ve Özlem Ateş birinci oldu. Törende ayrıca turnuva hakemi Pınar Koç’a teşekkür belgesi ve çiçek verildi.

FOTOĞRAFLI