ANTALYA, () - AKDENİZ Üniversitesi ve Antalya İl Ticaret Müdürlüğü arasında üniversite öğrencilerine ve mezunlara staj ve iş imkanları sağlamak, ayrıca öğrencilerin kariyer gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Akdeniz Üniversitesi Yönetim Kurulu Salonu'nda gerçekleşen protokol imza törenine, Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Genel Sekreter Ali Serinoğlu, Antalya İl Ticaret Müdürü Seval Yasak Dizerkonca, İl Tüketici Hakem Heyeti Uzmanı Sebahat Akdoğan, Akdeniz Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Özkan Çıtak, Kariyer Merkezi Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Abdullah Turhan, Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Turan Şener katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Rektör Mustafa Ünal, “Öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim alması kadar doğru bir kariyer çizmesi de bizler için oldukça önemli. Bu amaç doğrultusunda kurduğumuz Kariyer Merkemizde öğrencilerimizin gerekli eğitimleri alması, iş deneyimi kazanması, mesleki ve bireysel açıdan kendini gerçekleştirmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Antalya İl Ticaret Müdürlüğü ile imzaladığımız bu iş birliği protokolünün de bu anlamda öğrencilerimize önemli kapılar aralayacağına inanıyor, protokolün herkes için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Antalya İl Ticaret Müdürü Seval Yasak Dizerkonca ise “Akdeniz Üniversitesi ile yaptığımız bu protokol ile gerek şehrimizde gerekse ülkemizde iş dünyasıyla olan bağlantılarımız ile Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin kariyerine destek olmak bizler için oldukça sevindirici. Bu konuda bizler geleceğimiz olan öğrenciler için elimizden geleni yapacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI