ANTALYA, () - AKDENİZ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından 2018-2019 yılı akademik döneminde mezun olmaya hak kazanan mühendislik öğrencileri için 'mühendislik yemin töreni' gerçekleştirildi.
Törende birçok genç mühendis, mezun olmanın mutluluğunu doyasıya yaşarken, Makine Mühendisliği bölümü mezunları ise yemin töreninin ardından Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından hazırlanan baretleri takarak mesleğe hazır olduklarının mesajını verdi.
Yemin törenine Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Topuz ile çok sayıda bölüm başkanı ve öğretim üyesi katılırken, Makina Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik ve birçok meslek odası temsilcisi ile aileler de mezuniyet sevincini öğrencilerle birlikte yaşadı.
Programın sonunda mühendislik yeminini hep bir ağızdan okuyan genç mühendisler büyük alkış alırken, Makina Mühendisliği bölümünden mezun öğrenciler ise MMO Antalya Şube'nin kendileri için hazırlamış olduğu baretleri takarak fotoğraf çektirdi ve mesleklerine hazır olduklarının mesajını verdi.
Ayşen Hamamcıoğlu, mezun öğrencileri tebrik ederek mesleki hayatlarında başarılar diledi ve genç mühendis adayları ile oda üye iş birliği içerisinde mühendislik mesleğine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI