SİVAS, () - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Memet Er, halkın içinde büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını, seçilmeleri halinde kente en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyledi.
MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Memet Er, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında partililerle birlikte Demirören Haber Ajansı () Sivas Bürosunu ziyaret etti. Büro Şefi Eraydın Aytekin ve muhabirler ile sohbet eden Er, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sivas'ta yetişen ve bütün yatırımlarını kentte yapan biri olarak kente hizmet etme sorumluluğuyla yola çıktığını belirten Er, "Kısa süre içerisinde hemşehrilerimiz arasında büyük bir ilgi ve teveccüh oluştu. Halkın ilgisinden memnunuz. Biz bu şehre dair yapacaklarımızı anlatarak destek istiyoruz. İyi düşüncelerimiz ve projelerimiz var. Seçildiğimiz takdirde kendimize en iyi hizmeti vermek için gayret göstereceğiz" dedi.
Seçimde iddialı olduklarını ifade eden Memet Er, taraflı tarafsız her kesimden insandan destek gördüklerini, kalan süre içerisinde de iyi bir çalışma ile MHP'ye belediye başkanlığını kazandırmak istediklerini vurguladı. Siyasetin çekişme ve kavga aracı olmamasına özen gösterdiklerini ifade eden Er, seçimin sükunet içerisinde sonuçlanmasını arzu ettiklerini dile getirdi.
Büro Şefi Eraydın Aytekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Er'e başarılar diledi. 

FOTOĞRAFLI