Abdullah KAYA/DERECİK(Hakkari), ()-MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Hakkari'nin Derecik ilçesine gelerek, Cumhur İttifakı adayı Ekrem Çetinkaya'ya destek ziyaretinde bulundu.

MHP Mersin Milletvekili Kılavuz, beraberindeki MHP MYK üyesi Adem Yurdagül ile birlikte Hakkari'nin Derecik ilçesine gelerek, Cumhur İttifakının adayı Çetinkaya'yı ziyaret etti. MHP'li Kılavuz, daha sonra Köy Korucuları Derneği Başkanı Şükrü Çekintaya , MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, MHP ilçe Başkanı Cevli Kaya ile birlikte, Derecik şehitliğini ziyaret edip,şehitler için dua etti.

 Milletvekili Kılavuz, Derecik ilçesinin şehitlerin diyarı, kahramanların yurdu olduğunu belirterek,"Cumhur ittifakı, FETÖ’nün karşısında , PKK terör örgütün karşısında dimdik duran bir ittifaktır. Devlet varsa hizmet, istikrar,  huzur, güven ve kalkınma vardır. Allah’ın izniyle muzaffer vardır. Şurada yanı başımızda Irak var,  Suriye var. İnsanların resmen huzurları kalmamış.Kaç binden fazla insan katledilmiş. İç çatışma hiç bitmemiş, insanlara her türlü zulüm yapılmaktadır. Bir milyon insan Suriye de hayatını kaybetti. Ülkemizde yaklaşık 4 milyon Suriyeli barınmaktadır. O yüzden vatanımıza ve memleketimize sahip çıkalım. PKK terör örgütü, annesinin  karnında doğmamış bebek katilidir. Allahın izniyle Derecikte Cumhur İtifakı Ekrem Çetinkaya’yı yüksek bir oy oranı ile seçecektir."dedi.


FOTOĞRAFLI