MHP Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Yakutiye ilçesi Pelit Meydanında ki SKM açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, seçim koordinasyon merkezinin büyükşehir ve 20 ilçeye hizmet vereceğini söyledi. Cumhur ittifakı olarak Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve 20 ilçede seçimi kazanmak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade eden Başkan Yurdagül, Erzurumlu seçmenlerden Cumhur İttifakına destek olmalarını istedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, “Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı’mıza bağlı Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı ve uğurlu olsun. 31 Mart’ta inşallah Erzurum’umuzda da Cumhur İttifakımız kazanacak ve Türkiye’miz kazanacak” dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok da konuşmasında şunları söyledi; “Cumhur İttifakımızın paydaşı Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Kamil Aydin hocamız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, MKYK üyemiz Fevzi Polat ve kıymetli heyetimizle katılım sağladık. 31 Mart Yerel Seçimlerinde, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edip, istikbal ve istiklalimizi tesis edecek güçlü belediyelerle halkımıza hizmet edeceğiz.”

Vali Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı Vali Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, “Seçim Koordinasyon Merkezimizi büyük bir katılım ve coşkuyla açtık, hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen İl Başkanlığımıza, katılımlarıyla bizleri bahtiyar eden Cumhur İttifakının tüm paydaşlarına, dava arkadaşlarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.