GAZİANTEP, () - BULGARİSTAN'da düzenlenen 'Uluslararası Burgaz Grand Prix Şampiyonası'na Türkiye Yüzme Milli Takımı adına katılan SANKO Okulları Milli Sporcuları Beril Öztürk ve Nehir Kelleci başarılarıyla gurur yaşattı.

SANKO Okullarının milli takım sporcusu Beril Öztürk, 13-14 yaş kategorisinde katıldığı yarışmada, 50 metre kurbağalama sitilde birinci, 200 metre kurbağalama stilde birinci olarak iki altın madalya; 50 metre kurbağalama stilde açık yaş ikincisi, 200 metre kurbağalama stilde açık yaş ikincisi ve100 metre kurbağalama stilde ikinci olarak üç gümüş madalya ve 100 metre kurbağalama stilde açık yaş üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Beril Öztürk yarışmaya katılan bütün bayan sporcular arasında sergilediği başarılı performanstan dolayı en iyi 10 sporcu arasında sekizinci sırada yer aldı. Bu başarısından dolayı da para ödülü ile ödüllendirildi. Nehir Kelleci ise 100 ve 200 metre sırtüstü stilde 13-14 yaş grubunda en iyi ilk sekiz sporcu arasına kalarak final yarışına katıldı.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, “Okulumuz sporcularının milli takım forması altında böylesine güzel başarılara imza atmasının gururunu yaşıyoruz" dedi.

Asyalı, öğrencileri Beril Öztürk, Nehir Kelleci ve SANKO Okulları Beden Eğitimi Bölümü öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

FOTOĞRAFLI