Berkay KUNT/ANTALYA, () - TÜRK tenisinin en başarılı kadın sporcusu olarak gösterilen milli tenisçi Başak Eraydın, Antalya'da düzenlenen özel etkinlikte minik tenisçiler ve velileriyle buluştu.

Kadınlar tenis dünya sıralamasında 179'uncu sırada yer alan Türkiye'nin 1 numarası olarak nitelendirilen milli tenisçi Başak Eraydın, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde (ATİK) düzenlenen özel etkinlikte küçük sporcularla birlikte korta çıktı. Minik tenisçilerle tek tek ilgilenen ve hepsiyle karşılıklı tenis oynayan Eraydın, daha sonra işitme engelli milli tenisçi Emre Çınar Uğuzlar ile de özel bir maç yaptı.

Gösteri maçının ardından çocuklar Başak Eraydın ile fotoğraf çektirdi. Milli tenisçi daha sonra minik sporcular ve velileriyle söyleşide bir araya geldi. Çocukların sorularını cevaplandıran Eraydın, başarı için tavsiyelerde bulundu.

Kolay bir spor yapmadıklarını söyleyen Başak Eraydın, "Duygularımızı kontrol etmemiz gerekiyor. En önemli puanlarda bile ilk puanmış gibi hareket etmek durumundayız. Böyle bir sporun içindeyiz, teniste başarının anahtarı bu" dedi.

Söyleşiden sonra Başak Eraydın, minik tenisçilerin toplarını ve raketleri imzaladı. Eraydın, etkinliğe katılan velilere çocuklarını sporla büyüttükleri için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI