ANTALYA, () - KONYAALTI Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitim gören minikler, 'Dünya Engelliler Haftası'nda, farkındalık yaratmak için gökyüzüne balon bıraktı.
Konyaaltı Belediyesi, Dünya Engelliler Haftası'nda farkındalık yaratmak için pek çok etkinlik yaptı. Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşleri ve Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenledikleri etkinlikle engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Ellerinde dövizlerle Konyaaltı Belediyesi hizmet binası önüne kadar yürüyen öğrencilere Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ve Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı Mutlu Mete Kaçar da destek verdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, "Yeni yaptığımız tüm kaldırım, yol, bina ve parklarda engelsiz tasarım ilkelerini uygulamaya çalışıyoruz. Uyguladığımız sosyal politikalarla engellileri yardım ve himayeye muhtaç kişiler değil, üretken ve eşit bireyler olarak değerlendiriyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yapıyoruz" dedi.
Etkinlik sonunda minik öğrenciler farkındalık için gökyüzüne balon bıraktı.

FOTOĞRAFLI