Seçim çalışmaları kapsamında Çelikhan ilçesini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ilköğretim Okulu öğrencileriyle sağlıklı yaşam ve temiz yarınlar için çevre temizliği kampanyasına katıldı.
Öğrencilere bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, “Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri bugün yaptıkları etkinlikle çevre duyarlığı ve çevre hassasiyetiyle hareket ediyorlar. Bu eğitim küçük yaşta verilmesi lazım ve bu manada da öğrencilerimiz adeta mıntıka temizliğine çıkmışlar. Bu çevrede hepimiz yaşıyoruz ve çevrenin, sokağımızın, mahallemizin ve kentimizin temiz olması açısından da çocuklarımız hepimize örnek oluyorlar. Bu vesileyle hepimizin yaşadığımız yeri, nefes aldığımız yeri temiz tutmamız lazım. Bu nedenle düzenlenen bu etkinliğe emeği geçenlere, okulumuza, müdürümüze ve Çelikhan belediyemize teşekkür ediyorum ve düzenlenen bu etkinliğe bütün hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.
İlçede başlatılan çok anlamlı kampanyaya ortak olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, “Çevre temizliği konusu ülkemizde sürekli ele alınan bir konu. İlçemizde de bu duyarlılıkla çocuklarımızla birlikte temelden başlayıp büyüklere doğru çevre bilincinin artmasını arzu ediyoruz. Bu vesileyle bugün bizlerlerle birlikte olup çocuklarımızın bu güzel etkinliğine destek veren AK Parti Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’a, öğrencilerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliğe destek vermesinden ötürü AK parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Atatürk İlkokulu Müdürü Davut Akpınar, “Çelikhan Belediyemizle birlikte ilçede çevre temizliğinde farkındalık oluşturmak adına ‘Temiz çevre, Temiz Çelikhan, Temiz gelecek’ sloganıyla yola çıktık. Etkinliğimiz kapsamında aramıza katılarak öğrencilerimize ve kampanyamıza destek veren AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın’a, Belediye başkanımız Mustafa Bulut’a ve kampanyamıza katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Etkinlik kapsamında cadde ve ara sokaklarımız öğrencilerimiz tarafından temizlendi. Çevre temizliği hareketi için tüm halkımızın duyarlılığını ve çevre temizliği devamı için destek bekliyoruz” dedi.