BALIKESİR’in Burhaniye ilçesi Yıldız Özsaraç Anaokulu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğine katılan minik öğrenciler, babaları için sürpriz kutlama yaptı.

Burhaniye Yıldız Özsaraç Anaokulu, Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde yıl sonu etkinliği düzenledi. 160 öğrencinin, öğretmenleri eşliğinde sergilediği gösteriler büyük alkış aldı. Programda 6 kız öğrenci de babalarıyla dans etti. Program sonunda sahneye çıkan minik öğrenciler, ‘Babalar Günü'nüz kutlu olsun’ yazılı pankart açtı.

Kızlarıyla gösteriye katılan babalar mutluluklarını dile getirirken, Okul Müdürü Selma Ergül de öğrenci ve velilere teşekkür etti. Velilerden Murat Bektaş, “Mezuniyet gününü hep beraber çocuklarımızla kutladık. Biz de babalar olarak hem Babalar Günü etkinliği, hem de çocuklarımızın yanında durmak için bu etkinliğe katıldık” dedi.

Okulun yıl sonu etkinliğini düzenlediklerini söyleyen Yıldız Özsaraç Anaokulu Müdürü Selma Ergül de “Babalar Günü nedeniyle de bir sürpriz yapalım istedik. Programa 160 öğrencimiz ve veliler katıldı. Hep birlikte Babalar Günü'nüde  kutlamış olduk. Tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), ()

FOTOĞRAFLI