İbrahim LALELİ/ANTALYA, () -  ANTALYA'da gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show'a, 30 ülkeden 5 binin üzerinde katılımcı gelecek.
Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, 07-12 Haziran günleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'un fuar ve açılış defilesi için hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Moda ve tekstilin kalbinin Antalya'da atacağını belirten Eraslan, bölge otellerine de canlılık getirecek organizasyonun 10 Haziran akşamı The Land of Legends Theme Park'ta düzenlenmesi planlanan açılış defilesinde Paris Hilton'un yanı sıra Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Demet Şener ve Özge Ulusoy'un da podyuma çıkacağını belirtti.
Açılış defilesinin ardından devam edecek Dosso Dossi Fashion fuarında ise farklı markaların yeni kreasyon ürünleri fuarda görücüye çıkacak. Bir hafta süresince gündüz moda, gece ise konser ve partilerle katılımcılara renkli ve eğlenceli saatler yaşatılacak. Açılış defilesini takip etmek için yurt dışından da birçok basın mensubunun Antalya'ya gelecek. Fuara katılmak için günler öncesinden yerlerini ayırttıran katılımcılar Belek ve Kundu bölgesindeki otellerde konaklayacak.
RUSYA VE ORTA DOĞU DOSSO DOSSİ'DE
Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelecek olan alıcıların büyük çoğunluğunu Ruslar oluşturduğunu belirten Hikmet Eraslan, “Türki Cumhuriyetleri, Ukrayna, Irak, Lübnan, Ürdün ve İranlı katılımcılar da burada olacak. Aynı zamanda Sibirya bölgesinin en uç noktası olan Kamçatkalı yatırımcıları da ağırlayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI