MUDANYA Belediye Meclisi'nin 2014-2019 dönemi son toplantısı, 7 Mart 2019 tarihinde, Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın abisinin vefatı nedeniyle mazeretli olduğu için katılamadığı toplantıya Meclis 2'nci Başkan Vekili Erdal Aktuğ başkanlık yaptı. 21 gündem maddesinin ve 2 önergenin görüşüldüğü son toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Vekili Erdal Aktuğ, konuşmasına Başkan Hayri Türkyılmaz'a başsağlığı dileyerek başladı.

YILDIZTEPE İÇİN ÖNEMLİ KARAR

Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu'nun raporlarının görüşülüp oylandığı, Mudanya için önemli kararların alındığı toplantıda, kamuoyunun tepkisini çeken, Yıldıztepe'deki, dikey mimari örneği otel inşaatının yüksekliğinin 20.50’den 12.50 metreye düşürülmesine, ilave plan notlarının kaldırılmasına ve bölgenin turizm bölgesi olarak kalmasına karar verildi. Mudanya'da kamu vicdanını rahatlatan bu karar Meclis'i izleyen vatandaşlar ve Mudanyalılar tarafından da takdir ve coşku ile karşılandı.  
FOTOĞRAFLI