MURATPAŞA Belediyesi yılın son meclis toplantısını yaptı. Meclis toplantılarının saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlanması kararının yanı sıra oybirliği ile ANTAB'a üye olunması kararı alındı.

Muratpaşa Belediye Meclisi, 2019 yılının son olağan toplantısını, Belediye Başkanı Ümit Uysal yönetiminde yaptı. Önergelerle birlikte 28 maddenin görüşüldüğü toplantıda, Muratpaşa Belediyesi oybirliği ile Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği'ne (ANTAB) üye oldu. ANTAB'da Muratpaşa Belediyesi'ni; Gürsel Güler, Canan Keleş ve Kamil Korkmaz temsil edecek. Derya Karakoç ve Yılmaz Altun ise yedek üye olarak belirlendi.

Antalyaspor ve Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile yapılacak işbirliği protokollerinde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın yetkili kılındığı toplantı ayrıca, meclis toplantılarının Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlaması kararı da oybirliği ile alındı. İsmetpaşa Caddesi'ndeki Muratpaşa Belediyesi eski hizmet binasının da 3 yıllığına Muratpaşa Kaymakamlığı'na tahsisi karara bağlandı.