Halil ÖZÇOBAN/BURSA,() - BURSA'da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çarşı esnafı tarafından Fevzi Çakmak Caddesi’nde düzenlenen iftara katılarak  orucunu esnaf ve vatandaşlardan oluşan yüzlerce kişi ile birlikte  açtı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan ayında her akşam farklı bir iftar sofrasına konuk olmaya devam ediyor. Çarşı esnafı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Dündar, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu vatandaşlarla paylaştı. Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde cadde boydan boya masalarla döşendi. Esnafın yanı sıra alışveriş için çarşıya çıkan vatandaşların da katılım sağladığı iftar yemeğinde,  Ramazan’ın birleştiriciliği en güzel şekilde gözler önüne serildi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte orucunu vatandaş ve esnaf ile birlikte açan Başkan Dündar, Ramazan ayında kalabalık sofralarda iftar yapıyor olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Ramazan ayının en güzel buluşmalarından birini yaşadıklarını ifade ederek çarşı esnafına teşekkür eden Dündar, “Çarşı bölgesi ve esnafımız bizler için önemli. Bu bölgemiz kentimizin can damarı. Çarşılarımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile çarşılarımız AVM’ler ile yarışır hale geldi. Esnaflarımız, çarşımız şehrimizin merkezidir. Esnaf kardeşlerime böyle güzel bir iftar sofrası kurup bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı’mız şimdiden hayırlı olsun. Tüm Bursalı hemşehrilerimizle birlikte huzur, sağlık ve mutluluk içinde güzel bir bayram geçirmeyi diliyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI