Narlıdere Belediyesi, 'Her şey daha temiz bir narlıdere için' sloganıyla ilçe genelinde geniş katılımlı temizlik kampanyası başlattı.

Yerel seçimlerin ardından özellikle temizlik konusuna ağırlık veren Narlıdere Belediyesi, vatandaşlara yönelik farkındalık çalışmalarını da arttırdı. 'Her şey daha temiz bir narlıdere için' sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Narlıdere Güzel Sanatlar Fakültesi önündeki cadde, Mithatpaşa ve Güngören caddeleri, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı ve Sahilevleri bölgelerinde temizlik çalışması yapıldı.

Çalışmaya Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, muhtarlar, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Esnafa ve vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Kampanya bilboard ve afişlerle desteklendi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Başka Narlıdere ve İzmir yok! Yaşadığımız çevreyi temiz tutmak, korumak en büyük sorumluluğumuz. Vatandaşlarımızın da aynı duyarlılığı göstermesi için farkındalık çalışması başlattık. Çevremiz geleceğimiz ve geleceğimize sahip çıkacağız" dedi.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI