AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde 'Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında fidan dikildi. Törene Nasrettin Hoca kıyafetiyle katılan Ahmet Vehbi Kimya ilgi çekti.

Çay'a bağlı Cumhuriyet köyü Çağlayık mevkiinde fidan dikme töreni yapıldı. 2000 fidanın toprakla buluştuğu etkinliğe Kaymakam Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır, Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, Çay Adliyesi'nden hakim ve savcılar, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Fidan dikim törenine Nasrettin Hoca kostümüyle katılan TOKİ Cami imamı Ahmet Vehbi Kimya ilgi çekti. Ahmet Vehbi Kimya, "Kampanyaya Nasrettin Hoca kılığında katıldım. Çocukların daha çok ilgi göstermesi için onlarla birlikte fidan diktik. Çocuklarla birlikte büyüklerin de ilgisini çektim. Farklılık yarattığımı zannediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim. İnşallah diktiğimiz fidanlar tutar ve canlanır. Buralar yeşerir" dedi.