ANTALYA, () - KONYAALTI Belediyesi, Enver Aysever ve Grup Gündoğarken'in 'Nereden Nereye' adlı müzikal gösterisine ev sahipliği yapacak.

Konyaaltı Belediyesi, gazeteci-yazar Enver Aysever ve Göndoğarken'i Antalyalılarla buluşturacak. Enver Aysever ve Grup Gündoğarken, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi Tarık Akan Salonu'nda gerçekleştirilecek müzikal gösteride yakın geçmişimizi şekillendiren olayları şiir, edebiyat, müzik ve görsellerle canlı bir belgesel tadında anlatacak.

15 Şubat Cuma günü saat 20.00'de ücretsiz gerçekleştirilecek 'Nereden Nereye' adlı etkinlik, Grup Gündoğarken'in akıllara kazınmış şarkılarıyla da eğlenceli bir gösteriye dönüşecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek gösteriye Antalyalıları davet etti. Başkan Adayı Böcek, “Hemşehrilerimizi her fırsatta kültür sanat etkinlikleri ile buluşturuyoruz. Antalya'nın kültür-sanatta yeni buluşma adresi olan Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezimiz yine muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ücretsiz gerçekleşecek Nereden Nereye adlı müzikli gösteriye tüm halkımız davetlidir" dedi.

FOTOĞRAFLI