Tahsin AYDIN/BURSA,()-BURSA Özel Hayat Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramında öğrencilerin akınına uğradı. Öğrenciler, bu özel günde sağlık çalışanlarına çiçek ve kendi yazdıkları reçeteleri hediye etti.

Özel bir okul, 14 Mart Tıp Bayramı günü nedeniyle Özel Hayat Hastanesi Yönetimini ve hekimlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kavram Koleji öğrencileri, hekimlere çiçek hediye ederken, Özel Osmangazi Okulları öğrencileri de kendi duygu ve düşüncelerini yazdıkları reçeteleri verdi. Hediyeler karşısında mutlu oldukları gözlenen doktorlar, öğrencilere teşekkür etti.

BU ZİYARET EN GÜZEL HEDİYE

Tıp Bayramı’nda miniklerden gelen anlamlı ziyaretin en güzel hediye olduğunu belirten Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, “Öğrencilerimizin bizleri unutmamaları, bu anlamlı günümüzü hatırlamaları, çiçek vermeleri, içlerinden gelerek yazdıkları reçeteleri bizlerle paylaşmaları bizleri son derece memnun etti. Bu nedenle minik öğrencilerimize ve bu ziyareti organize eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI