İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () - OSMANİYE'de öğrenciler tarafından şehitler anısına kaleme alınan duygu dolu mektuplar, kentteki 258 şehit annesine ulaştırıldı.
İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Hepimizin en güzel annesine" diyerek başladıkları mektupları, şehit ailelerine ulaştırmak için öğretmenleriyle birlikte, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini ziyaret ettiler. Sınıf öğretmeleri ve 26 öğrenciden oluşan heyet, Dernek Başkanı Durmuş Öksüz ve şehit aileleri tarafından karşılandı. Şehit eşi Hatice Etiz tarafından çiçek ve içerisinde Osmaniye'nin 258 şehidinin resminin bulunduğu 'Şehitler Albümü' ise şehit annesi Seher Traş tarafından İletişim Dersi Öğretmeni Özlem Bilacan'a teslim edildi.
Şehit aileleri ile bir süre görüşen öğrenci ve öğretmenler, 258 şehit annesi için kaleme aldıkları mektupları şehit annelerine teslim ettiler. Şehit anneleri yazılan mektupları okurken duygusal anlar yaşandı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade edip, öğrenci ve öğretmenlere teşekkürlerini sunan Dernek başkanı Durmuş Öksüz, kentte 258 şehit ve 122 gazinin olduğunu söyledi. Başkan Öksüz, "Osmaniye'miz nüfusuna göre en çok şehit veren illerin başında yer almaktadır. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kederli ailelerimize ve yakınlarına Allahtan sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

FOTOĞRAFLI