OSMANİYE'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Osmaniye Oryantiring İl Temsilciği tarafından düzenlenen öğretmenler arası oryantiring yarışması kıyasıya mücadeleye sahne oldu. 
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi kampüsündeki yarışmalara, 80 öğretmen ve 40 öğrenci katıldı. Parkur hakkında bilgi veren Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli, "Oryantiring haritası çıkarılan üniversite kampusumuzun belli bir bölgesinde toplanan sporcularımız kendi süresi başladığında kendi kategorisindeki haritayı alarak harita üzerindeki hedeflere sırasıyla tamamlayıp, en kısa sürede ve doğru bir şekilde varış noktasında bilgisayara okutmak kaydıyla yarışmasını tamamlamış olmaktadır. Bu tür faaliyetin fiziksel zihinsel ruhsal ve sosyal anlamda tüm katılımcıların gelişimlerine önemli katkılar yaptığı binmektedir" dedi.
Çekişmeli geçen yarışma sonrasında, kızlarda Vali İsmail Fırat İlkokulu'ndan Nagihan Taşdurmaz, erkeklerde ise Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Bahadır Taşdurmaz birinci oldu. Yarışmaya katılan öğretmenlerin okul bazında ise kadınlarda, Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul takımı, erkeklerde ise  Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul takımı birincilik kupası aldı. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erbay Tan, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katkılarından dolayı teşekkür etti.