KAYSERİ, () - KOCASİNAN Belediyesi'nin her yıl Yamula Barajında düzenlediği 'Olta Balıkçılığı' günleri başladı. Etkinlikler kapsamında, ışıklı flyboard, havai fişek ve paten gösterileri düzenlendi.
Kuşçu Marina'da düzenlenen Olta Balıkçılığı etkinliklerine Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Nergis, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve davetliler katıldı.
Programda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Geleneksel Olta Balıkçılığı günleri kapsamında yaptığımız etkinlikte, 7’den 70’e herkesin memnuniyeti, yüzlerinin gülümsemesi ve keyifli vakit geçirmesi bizleri de mutlu etti. Özellikle sosyal belediyecilik yaklaşımı ile hayata geçirdiğimiz Kocasinan Akademi çatısı altında eğitimden spora, kültürel etkinliklerden sosyal faaliyetlere kadar geniş bir alanda şehrimize hizmet ediyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından olta balıkçılığı ve balık avcılığı yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Etkinlikte vatandaşlar jet ski ve fly board gösterilerinin yanı sıra konserlerle eğlenme imkanı buldu.
FOTOĞRAFLI