BURSA'da Orhangazi Belediyesi Hanımlar Lokali tarafından başlatılan “GARDROP PROJESİ” sosyal sorumluluk projesine minik öğrencilerden büyük destek geldi. Özel Sevgi Bahçesi Kreşi bilginler sınıfı öğrencileri evde kullanmadıkları giysileri Hanımlar Lokali getirerek GARDROP Projesi'ne destek verdi.

Özel bir kreşin öğrencileri evde kullanmadıkları giysi ve aksesuarlarını Hanımlar Lokali'ne getirerek GARDROP Projesi'ne destek oldu. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın da yer aldığı buluşmada minik öğrenciler farkındalık yaratarak sosyal sorumluluk projesine büyük bir katkıda bulundu. Orhangazi Belediyesi Hanımlar Lokali Müdiresi Habibe Sivri ve ekibi tarafından kabul edilen giysiler ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere raflarda yerini aldı.

Minik öğrencilerin projeye verdikleri destekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Aydın, “Geleceğin ümidi olan yavrularımızın bu davranışı herkese örnek oldu. Bütün vatandaşlarımızın bu projeye destek vermesini diliyoruz, ne kadar çok ihtiyaç sahibine ulaşabilirsek o kadar çok kişinin mutluluğuna ortak oluruz" dedi. Başkan Aydın daha sonra projeye destek veren minik öğrenciler ile ayrı ayrı ilgilendi onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Orhangazi Belediyesi Hanımlar lokali müdiresi Habibe Sivri ise “Sosyal sorumluluk projesi olarak başlatmış olduğumuz bu çalışma ile ihtiyaç sahiplerine ulaşarak mutluluklarına ortak olmak istiyoru" diye konuştu.