İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () - OSMANİYESPOR Taraftarlar Derneği yönetimi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Osmaniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Berat Özsoy, yönetim kurulu üyeleri ve tribün lideri Bayram Sümbül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu'nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Heyet, daha sonra Mustafa Loğoğlu'na üzerinde ismi ve 80 numara yazılı sarı yeşil forma hediye etti.
Başkan  BeratÖzsoy, yeni kurulan bir dernek olduklarını, yönetim kurulu ile birlikte 60 üyelerinin olduğunu söyledi. Sohbet ortamında geçen görüşmede Özsoy, 7 Ocak Stadyumu açık tribününün kapatılması konusunda isteklerini bildirerek amaçlarının kenti, profesyonel ligde temsil eden OsmaniyesporFK'yı en iyi şekilde desteklemek olduğunu ifade etti.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ise spor için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Müdür Loğoğlu, Osmaniyespor Taraftarlar Derneği yönetimini tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI