ANTALYA, () - ANTALYA Şehirlerarası Otobüs Terminalinde düzenlenen narkotik uygulamasında, üzerlerinde 2 adet ecstasy hap ele geçirilen 2 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve gruplara yönelik operasyon düzenledi. 18 Mart günü 5 ekipte yer alan 10 personel ve 2 narkotik madde arama köpeğinin katılımıyla Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli kişile, bavul emanet yerleri, bavullar ve yolcu bekleme yerlerinde uygulama yapıldı.

Uygulamada 2 kişinin üzerinde 32 adet ecstasy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği uygğulamalarda ise şu ana kadar 14 kilo 390,30 gram esrar maddesi, 15 bin 76 adet ecstasy hap, 264,20 gram eroin maddesi, 117,20 gram kokain maddesi, 145,80 gram metamfetamin maddesi, 4 gram sentetik kannobinoid, 20 adet sentetik ecza, 5 adet tabanca ve 28 adet fişek, 1 adet sahte olduğu değerlendirilen nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi ele geçirildi. 71 şüpheli hakkında işlem yapılırken, farklı suçlardan aranan 8 kişi yakalandı.

FOTOĞRAFLI