RİZE'nin 2 bin 640 metre yükseklikteki Ovit Dağı'nda, off-road etkinliği düzenlendi. Etkinlikte şehit emniyet müdürü Altuğ Verdi anıldı. 

Beyaz Karanfil Derneğinin "Kendine Bir Şans Ver" projesi kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda, Rize Off-Road Kulübü Derneği tarafından etkinliğe katılanlara İkizdere ilçesine bağlı 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda mangal yapıldı. Off-road sporcularının araçlarıyla geldikleri piknik alanında gösteri yapacaklarını öğrenen öğrenciler, büyük sevinç yaşadı. Ovit Dağı'na çıkan öğrenciler, daha sonra Ovit Tüneli bölgesindeki uygun arazide sporcularla birlikte off-road araçlarına bindi.

İkizdere Kaymakam Vekili Sercan Yılmaz, şehit emniyet müdürü Altuğ Verdi anısına bu etkinliğin düzenlendiğini dile getirdi. Off-road sporcularıyla bir araya geldiklerini söyleyen Yılmaz, "Off-road heyecanını biz de yaşadık. Yabancı olduğumuz bir şey tanıdık. Çok güzel bir faaliyet oldu." dedi. 

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz de anlamlı ve çok güzel bir etkinlik olduğunu vurgulayarak, "Geçen yıl şehit emniyet müdürümüz burada bir etkinlik yapmıştı. Bu etkinliği düzenleyen Rize Off-Road Kulübü ve Beyaz Karanfil Derneğine hassasiyetleri için çok teşekkür ederim. Ovit Dağı kış turizmi için ideal. Burada çeşitli kış aktiviteleri düşünüyoruz. Ovit'te turizm potansiyeli gelişiyor. Bizde bu organizasyonlara destek veriyoruz" dedi.